Diplomaosztó

2023.01.23.
Diplomaosztó

Tisztelt Záróvizsgázó Hallgató!

 

A Bölcsészettudományi Kar dékáni döntése alapján a 2022/2023. tanév őszi félévében a diplomaosztó ünnepség 2023. február 25-én, szombaton kerül megrendezésre a Kar területén (1088 Budapest, Múzeum krt. 4., 6–8.), a Gólyavár épületében. A részletekről (szakos bontás, időpont, érkezés stb.) később adunk tájékoztatást.

A diplomaosztón való személyes részvétel előzetes regisztrációhoz kötött.

A részvételi szándékát 2023. január 23. (hétfő) 10 órától 2023. február 13. (hétfő) 22:00-ig a Neptun -> Ügyintézés -> Kérvények menüpontja alatt a „BTK Diplomaosztó - regisztráció 2023 tél” Neptun kérvény kitöltésével tudja jelezni.

Amennyiben a fenti kérvény kitöltését elmulasztja, vagy nemleges választ jelöl meg a kérvényben, a diplomaosztóra a későbbiekben már nem lesz módja regisztrálni és a diplomáját csak az ünnepséget követően veheti át személyes ügyintézéssel.

Az ünnepségen résztvevő hallgatók maximum 3 fő hozzátartozót hozhatnak az ünnepségre.

Az oklevelek/oklevélmellékletek utólagos átvétele

Amennyiben nem tud részt venni a diplomaosztó ünnepségen, akkor az ünnepséget követően 2023. február 27-től ügyfélfogadási időben (hétfőn 1300-1600 között, szerdán 900-1200 és 1300-1600 óra között) személyesen vagy írásbeli meghatalmazással (mintát az alábbi linken talál: https://btk.elte.hu/th/urlapok), megbízottja útján lesz lehetősége átvenni oklevelét.

Az oklevél és az oklevélmelléklet átvétele a fszt. 25. irodában történik. Tekintettel arra, hogy a felsorolt dokumentumok közokiratok, csak szabályosan kitöltött, két tanú által aláírt meghatalmazást áll módunkban elfogadni, amennyiben személyesen Ön nem tudja átvenni oklevelét. A meghatalmazásban mind a két dokumentum kerüljön felsorolásra.

 

Az ünnepség fotózása

A diplomaosztó ünnepélyen a Bölcsészettudományi Kar fotósa készít fényképeket és videofilmet, amelyek a foto-video@btk.elte.hu címen rendelhetőek meg, további információ a http://foto-video.elte.hu/ linken lesz olvasható.

 

Szíves együttműködését köszönjük!

BTK Tanulmányi Hivatal