Diplomaosztó

2023.06.12.
Diplomaosztó

Tisztelt Záróvizsgázó Hallgató!

A Bölcsészettudományi Kar dékáni döntése alapján a 2022/2023. tanév tavaszi félévében a diplomaosztó ünnepség 2023. július 17. és 2023. július 20. között kerül megrendezésre a Kar területén (1088 Budapest, Múzeum krt. 4., 6–8.), a Gólyavár épületében. A részletekről (szakos bontás, időpont, érkezés stb.) később adunk tájékoztatást.

A diplomaosztón való személyes részvétel előzetes regisztrációhoz kötött.

A részvételi szándékát 2023. június 12. (hétfő) 12 órától 2023. július 5. (szerda) 23:59-ig a Neptun -> Ügyintézés -> Kérvények menüpontja alatt a „BTK Diplomaosztó - regisztráció 2023 nyár” Neptun kérvény kitöltésével tudja jelezni.

Amennyiben a fenti kérvény kitöltését elmulasztja, vagy nemleges választ jelöl meg a kérvényben, a diplomaosztóra a későbbiekben már nem lesz módja regisztrálni és a diplomáját csak az ünnepséget követően veheti át személyes ügyintézéssel.

Az ünnepségen résztvevő hallgatók maximum 3 fő hozzátartozót hozhatnak az ünnepségre.

Az ünnepségen három fő hozzátartozó vehet részt, azaz három fő hozzátartozót tudunk beengedni a Gólyavárba. Amennyiben a Mária Terézia terem telítődik (minden ülőhely elfoglalásra kerül), úgy a Pázmány Péter teremben lehet kivetítőn követni az oklevélátadó ünnepséget.

Természetesen jöhet több hozzátartozó is a rendezvényre, akik részére az A épület Kari Tanácstermében illetve a B épület 172-es termében (a termek kapacitását figyelembe véve) tudunk helyet biztosítani arra, hogy az élőben közvetített eseményt kivetítőn megtekintsék.

Közreműködését köszönjük!
ELTE BTK Tanulmányi Hivatal

Az oklevelek/oklevélmellékletek utólagos átvétele

Amennyiben nem tud részt venni a diplomaosztó ünnepségen, akkor az ünnepséget követően 2023. július 24-től július 26-ig ügyfélfogadási időben (hétfőn 1300-1600 között, szerdán 900-1200 és 1300-1600 óra között) személyesen vagy írásbeli meghatalmazással (mintát az alábbi linken talál), megbízottja útján lesz lehetősége átvenni oklevelét.

Ezt követően pedig (nyári leállás, zárvatartás) 2023. szeptember 4-től ügyfélfogadási időben (hétfőn 1300-1600 között, szerdán 900-1200 és 1300-1600 óra között) személyesen vagy írásbeli meghatalmazással (mintát az alábbi linken talál), megbízottja útján.

Az oklevél és az oklevélmelléklet átvétele a fszt. 25. irodában történik. Tekintettel arra, hogy a felsorolt dokumentumok közokiratok, csak szabályosan kitöltött, két tanú által aláírt meghatalmazást áll módunkban elfogadni, amennyiben személyesen Ön nem tudja átvenni oklevelét. A meghatalmazásban mind a két dokumentum kerüljön felsorolásra.

Az ünnepség fotózása

A diplomaosztó ünnepélyen a Bölcsészettudományi Kar fotósa készít fényképeket és videofilmet, amelyek a foto-video@btk.elte.hu címen rendelhetőek meg, további információ az alábbi linken található.

Maradjunk kapcsolatban!

Ha távozik is az ELTE-ről, ne szakadjon el az Egyetemtől, kari- és szaktársaitól, hiszen tudása, ismeretei és kapcsolatai megtartására, bővítésére, fejlesztésére egy életen át szüksége lehet. Várjuk szeretettel az ELTE BTK Alumni tagozatába, ahol a regisztrációt követően ELTE Alumni kártyájához is megigényelheti, mely számos kedvezményt biztosít.

Regisztráció a tagozatba
Hasznos információk
Diplomaosztó játék


Adatkezelési tájékoztató