Új önfejlesztési lehetőségek hallgatóinknak

2021.02.22.
Új önfejlesztési lehetőségek hallgatóinknak
Kis csoportos tréningek indulnak magyar és nemzetközi hallgatóknak a HELP program keretében.

A lehetőséget elsősorban azoknak a hallgatóknak érdemes kihasználni, akik úgy érzik, elakadtak tanulmányi ügyeikben vagy magánéletük során, szeretnének fejlődni, változni, fontos döntések meghozatala előtt állnak, vagy megoldást keresnek egyetemi vagy más élethelyzetekre. A foglalkozásokat Nagy Bori, coach, nemzetközi hallgatói referens vezeti.

A magyar hallgatóknak szóló A legjobb énem csoportos tréning március 11-én indul. A háromalkalmas képzés célja az önreflektív működés erősítése és aktivizálása, a stresszoldás, valamint a megoldási készségek fejlesztése.  A tréning összesen 3 db, 3x45 perces alkalomból épül fel, az egyes alkalmakra külön is lehet jelentkezni. Részletek és jelentkezés

Az első Interkulturális Workshop-on még személyesen vehettek részt a hallgatók, jelenleg a coaching online formában zajlik. Beszámoló az eseményről

Akik nem szeretnének csoportban dolgozni, azoknak a HELP egyéni coaching alkalmakat is kínál. Fontos tisztázni, hogy a coaching nem pszichoterápia, nem elemezi, nem boncolgatja a múltat, hanem egy adott témában célirányos, megoldásközpontú haladást biztosít. A coaching pontos folyamata sokak számára még ismeretlen lehet, az alábbi interjúban Nagy Bori válaszolt a kérdéseikre.

Angol nyelvű tréningjeink alapvetően a nemzetközi hallgatók beilleszkedését és az egyetemi rendszerben való eligazodását segítik, azonban a képzésekre magyar hallgatókat is várunk, hiszen a kis csoportos, kötelen hangulatú foglalákozások kiváló lehetőséget biztosítanak az angol nyelv gyakorlására. 

Bővebben a coachingról magyarul az alábbi oldalon, angolul pedig itt olvashatnak.