HALLGATÓI TÁJÉKOZTATÓ A SZAKDOLGOZAT FELTÖLTÉSÉNEK MENETÉRŐL

2022.10.18.
HALLGATÓI TÁJÉKOZTATÓ A SZAKDOLGOZAT FELTÖLTÉSÉNEK MENETÉRŐL

Tisztelt Hallgató!

 

A 2022/23. tanév őszi félévében kizárólag Neptunon keresztül, elektronikusan kell leadni a szakdolgozatot.

Felhívjuk figyelmét arra, hogy a szakdolgozatot valamennyi képzésen csak témavezetői jóváhagyással lehet leadni. Kérjük, hogy a szakdolgozat-befogadási (témavezetői jóváhagyás) kérést 2022. október 31. és november 7. között szíveskedjék kezdeményezni! A szükséges lépéseket megtalálja a levelünkhöz csatolmánykánt kapott „Szakdolgozat-befogadási kérés/témavezetői jóváhagyás” című dokumentumban.

A szakdolgozat feltöltésének határideje:

BTK BA, MA, SZT és BTK-IDEGEN képzésben: 2022. november 22. (kedd) 20:00 óra.

OTAK képzésben: 2022. november 28. 16:59

A szakdolgozat elkészítéséhez a szakos tartalmi és formai követelményeket gondosan ellenőrizze:

A szakdolgozat Neptunba történő feltöltéséhez javasoljuk, hogy nézze meg az Oktatási Igazgatóság által készített videofilmet. A videó megtekintéséhez student.elte.hu-s e-mail azonosító szükséges.

A feltöltött fájlnak a szakdolgozaton kívül tartalmaznia kell a szerzőségi nyilatkozatot, amely letölthető a kari honlapról (Szak zárásával kapcsolatos űrlapok). A szerzőségi nyilatkozatot nem szükséges saját kezű aláírással ellátni. Kérjük, hogy a nyilatkozatra a szakdolgozat szerzőjének neve mellé az s. k. jelölés kerüljön (pl. Fekete Tibor s.k.). További fontos információ a feltöltéshez:

A Neptunba egy dokumentum/fájl tölthető fel (zip vagy pdf).

  • Ha a dolgozatot tömörített zip formátumban szeretné feltölteni, akkor a tömörített mappának a szakdolgozaton kívül a szerzőségi nyilatkozatot is tartalmaznia kell.
  • Ha a dolgozatot pdf formátumban szeretné feltölteni, kérjük, hogy a dolgozatba a címlap mögé illessze be a szerzőségi nyilatkozatát is.
  • Ha pdf-szerkesztőt használt, a nyilatkozatot plusz oldalként beillesztheti a pdf-be.
  • Ha nem pdf-szerkesztőt használ, akkor javasoljuk, hogy a Word dokumentumként (docx/doc) elkészített dolgozatba illessze be a nyilatkozatot a címlap mögé, majd a dokumentumot a „Mentés másként” opciót választva pdf-ként mentse el.
  • Egyéb lehetőségként a szakdolgozatot és a nyilatkozatot tartalmazó docx/doc fájlt pdf-be konvertálhatja.
  • Kérjük, hogy a szakdolgozatot (feltöltendő fájl neve) az alábbiak (név_Neptunkód_szd_2022_23_1) szerint nevezze el. Minta: Fekete_Tibor_XCVRQ2_szd_2022_23_1

A szakdolgozat bírálatának megtekintése a Neptunban lehetséges, kérjük, kövesse szakdolgozat bírálatának megtekintése segédletet, amit levelünkhöz csatoltunk.

Amennyiben bármilyen kérdés vagy probléma merül fel a szakdolgozat feltöltése során, kérjük, jelezze azt a szakzaras@btk.elte.hu e-mail-címen

Szakdolgozat-befogadási kérés

Szakdolgozat bírálatának megtekintése

A Tanulmányi Hivatal nevében tanulmányainak befejezéséhez jó egészséget, sok erőt és sikert kívánok!

Budapest, 2022. október 18.

Határ Anita

hivatalvezető

ELTE BTK Tanulmányi Hivatal