Végzős hallgatóinktól búcsúztunk

2023.07.26.
Végzős hallgatóinktól búcsúztunk
Négy napon keresztül tartottak a diplomaosztó ünnepségek a Gólyavárban.

Július 17. és 20. között ismét büszke hallgatókkal és családtagjaikkal telt meg az ünnepségeknek hagyományosan helyet adó Mária Terézia terem. Az összesen 10 alkalmat magában foglaló diplomaosztó héten 918 alapszakos, mesterszakos és osztatlan tanárszakos hallgatót, köztük 55 nemzetközi hallgatót köszönthettünk.

Az ünnepségeken Bartus Dávid dékán, valamint Horn Ildikó, Horváth Krisztina és Réthelyi Orsolya dékánhelyettesek mondtak köszöntőbeszédet, illetve adták át a diplomát a végzetteknek. 

Az eseményeket  idén is az ELTE Művészetközvetítő és Zenei Intézet hallgatóinak műsora színesítette, a vendégek az énekegyüttes előadásán kívül magyar népdalcsokor-válogatást és gitárjátékkal kísért Edith Piaf sanzont is meghallgathattak.

Bár sokan elhagyják most az ELTE-t, végzett hallgatóink továbbra is egyetemi közösségünk tagjai maradnak. Ezért bátorítjuk őket, hogy regisztráljanak az ELTE Alumni közösségi oldalára, ahol nem csak szaktársaikkal tudják tartani a  kapcsolatot, de Karunk híreiről, eseményeiről is értesülhetnek, valamint részt vehetnek az ELTE Alumni által szervezett egyetemi rendezvényeken.

Fotók: Selmeczi Tamás, Stanik Bence