TÁJÉKOZTATÓ A KÖTELEZŐ DIGITÁLIS BÖLCSÉSZET WORKSHOPRÓL

A doktori képzésre 2019-ben felvételt nyert doktoranduszok számára a komplex vizsgára való jelentkezés előfeltétele a sikeres részvétel a Digitális Bölcsészet Központ által szervezett workshopon.

A workshopokra 2020 áprilisától lehet jelentkezni, a hallgatókat a Doktori és Tudományszervezési Iroda tájékoztatja a jelentkezési felület megnyílásáról.

Egy-egy alkalomra 15 fő jelentkezhet, a Digitális Bölcsészet Központ heti egy alkalommal fogadja a hallgatókat egészen a félév végéig, illetve a következő félév során. A továbbiakban a workshopok folyamatosan meghirdetésre kerülnek.

A workshopon való részvétel előfeltétele egy eLearning tananyag önálló, otthoni feldolgozása. Magán a workshopon egyrészt ellenőrzik a digitális tananyag nyújtotta tudást, a workshop vezetőjével megbeszélik az esetleges problémákat, másrészt a hallgatók kutatási témájával kapcsolatos digitális bölcsészeti kérdésekről esik szó.

A kurzusokkal kapcsolatos minden további információ a központ honlapján (http://elte-dh.hu) az Oktatás menüpont alatt jelenik majd meg.