Pályázati Iroda

Pályázati Iroda

Pályázati Iroda
A kari pályázati iroda működésének alapvető célja az egyetemi oktatók, kutatók, PhD-hallgatók, kari szervezeti egységek pályázati tevékenységének hatékony segítése az aktuális pályázati lehetőségek felkutatásával, az információk továbbításával és a pályázatok összeállításának támogatásával.

Az iroda legfontosabb feladatának tekinti, hogy információs és adminisztratív segítséget nyújtson az egyetemen/karon születő pályázatok elkészítéséhez és benyújtásához. Európai integrációnk, az Európai Kutatási Térség kihívásai és a folyamatosan bővülő lehetőségek megkövetelnék az intenzív és sikeres részvételt az EU pályázatain is.

A feladatok megvalósításához a Pályázati Iroda információk továbbításával, a pályázatok összeállításának és beadásának elősegítésével, a pályázatok koordinálásával, tájékoztató anyagok készítésével, a pályázatok figyelésével, az érintettekhez való eljuttatásával, speciális információk, űrlapok, adatok beszerzésével, a pályázatok formai ellenőrzésével, összegyűjtésével az egyetem statisztikai és azonosító adatainak a pályázók rendelkezésre bocsátásával előzetes költség és projekttervek, a pályázatok regisztrálásával, a pályázatok aláíratásával, továbbításával, pályázati szerződések előkészítésével, regisztrációjával, szaktanácsadással, az egyetem és a kar szervezeti egységei, pályáztatók és a pályázók közötti kapcsolattartással járul hozzá.

A pályázati iroda munkatársai:

Nagy Zsolt István
pályázati irodavezető
E-mail: istvan.zsolt.nagy@btk.elte.hu
Cím: 1088 Budapest, Múzeum krt. 4/A,  I. em. 127.
Telefon: 411-6500 / 5001

Bodorné Sipos Ágnes
pályázati referens
E-mail: sipos.agnes@btk.elte.hu
Cím: 1088 Budapest, Múzeum krt. 4/A,  I. em. 124.
Telefon: 411-6500 / 5301 

Czifra-Puhr Krisztina
pályázati referens
E-mail: czifra.puhr.krisztina@btk.elte.hu
Cím: 1088 Budapest,  Múzeum krt. 4/A,  I. em. 123.
Telefon: 411-6500 / 5054

Gyarmati Gábor
pénzügyi referens
E-mail: gyarmati.gabor@btk.elte.hu
Cím: 1088 Budapest,  Múzeum krt. 4/A,  I. em. 127.
Telefon: 411-6500 /5373

Palásthy Zsuzsanna 
pályázati referens
E-mail: palasthy.zsuzsanna@btk.elte.hu
Cím: 1088 Budapest,  Múzeum krt. 4/A,  I. em. 123.
Telefon: 411-6500 / 5469

Pásztor Beatrix
pályázati referens
E-mail: pasztor.beatrix@btk.elte.hu
Cím: 1088 Budapest,  Múzeum krt. 4/A,  I. em. 124.
Telefon: 411-6500 / 5772

 

Ügyfélfogadás kizárólag előzetes telefonos, vagy  emailben történt időpontfoglalással,  vagy a Kronosz rendszeren keresztül.

Figyelem! Minden egyetemi polgárként, tehát az egyetem hallgatójaként vagy oktatójaként benyújtandó pályázattal első körben a kari Pályázati irodát kell megkeresni. Az egyetemi PIK csak a kari vezetés által támogatott pályázatokkal foglalkozik.

Az egyetemi pályázatok beadásához és menedzseléséhez az ELTE Pályázati Elektronikus Rendszer (ELTE EPER) adminisztrációs felületet kell használni.
A pályázatokhoz szükséges nyilvános adatokat az egyetemről ebben a menüpontban találja.

Eredményes pályázást kívánunk!