Buddy stop – Villámgyors segítség hallgatóktól hallgatóknak

2019.08.30.
Buddy stop – Villámgyors segítség hallgatóktól hallgatóknak
Új kezdeményezéssel ösztönözzük hallgatóinkat az összetartásra. A Trefort-kertben kihelyezett megállítótábla főként új hallgatóinknak nyújthat segítséget.

Új vagy az egyetemen, kicsit elveszve érzed magad és jól esne pár szót váltani egy tapasztaltabb felsőévessel? Nem találod a következő órád helyszínét, az irodát, ahol a tanulmányi ügyeidet intézheted, vagy csak szeretnéd megtudni, hol érdemes ebédelni a szünetben?

Esetleg pont Te vagy az, aki szeret segíteni másokon, akár gyakorlati tanácsról, akár néhány kedves szóról van szó? Felsőbb évesként vakon is eligazodsz az épületek között és álmodból felébresztve is odatalálsz a legközelebbi Copyguruhoz?

Bármelyik csoportba is tartozol, keresd a Buddy stop táblát a Trefort –kertben! Ezt a szpotot azért alakítottuk ki, hogy az itt megálló hallgatók rövid időn belül segítséget kaphassanak az erre elhaladó társaiktól.

A szabály egyszerű: ha kérdésed van, vagy egyedül érzed magad, állj meg! Ha látod, hogy áll a tábla alatt egy hallgatótársad, szólítsd meg!

Ne félj csatlakozni hozzánk, mutassuk meg együtt, mennyire összetartó a bölcsész-közösség!

Hol találom a táblát? ► A Trefort-kert szélén, a Gólyavárral szemben.

 
Egyéb nehézségekkel küzdesz, melyeket úgy érzed, nem tudsz egyedül megoldani? Tanulási nehézségeket, motivációvesztést tapasztalsz? Esetleg kapcsolatteremtési problémáid merültek fel? 

Ne aggódj, nem hagyunk egyedül a problémáiddal! Elindult új szolgáltatásunk, a HELP, azaz a Hallgatói eredményességet elősegítő program.

Miben segít a HELP?

Tanácsokat kaphatsz a tanulási nehézségek, tanulmányi ügyek szervezése kapcsán.
Munkatársaink segítenek, ha már hosszabb ideje bizonytalan vagy a saját teljesítményed megítélésében, ha úgy érzed meggyengült a motivációd.
Konzultálunk az egyetemi élet és a hallgatótársakkal való kommunikáció során felmerülő nehézségekkel kapcsolatban.

További információkért kattints!