Pályázatok

Aktuális Erasmus+ pályázati kiírások

Külföldön tanulnál, de lemaradtál az Erasmus főpályázatról? Már most tavasszal elindulnál? Ösztöndíj lehetőségek várnak Európán belül és kívül is!

Erasmus+ hallgatói pótpályázat a 2022/2023-as tanévre

Válogass az ELTE Erasmus+ partneregyetemei közül a tavaszi félévre megmaradt helyekre, és végezz részképzést a legnevesebb európai felsőoktatási intézmények egyikében! A pályázat leadási határideje: 2022. szeptember 30. 20.00 óra a NEPTUN-on keresztül.
Inkább nemzetközi munkatapasztalatot szereznél? Kezdd el szervezni már most külföldi szakmai gyakorlatod az Erasmus+ segítségével! Erasmus+ szakmai gyakorlatra folyamatosan lehet pályázni! 
Végzős vagy? Pályázz Erasmus+ diplomaszerzést követő szakmai gyakorlatra még aktív hallgatói jogviszonnyal! Ne feledd, hogy a kötelezően teljesítendő szakmai gyakorlaton felül is szerezhetsz tapasztalatot külföldön!
 
 
Az Eötvös Loránd Tudományegyetem intézményi szintű pótpályázatot ír ki a 2022/2023-as tanév tavaszi félévében Erasmus+ hosszú távú hallgatói mobilitási programban való részvételre.
BTK kari pályázati tájékoztatót 2022. szeptember 15-én, 14.00 órakor tartunk Ms Teams alkalmazásban. Az online tájékoztatóhoz ide kattintva lehet csatlakozni, a tájékoztatóról készült felvételt ITT lehet megtekinteni.
 
A pályázat keretében 2023. szeptember 30-ig lehetséges az alábbi mobilitások megvalósítása:
  • Részképzés
  • Szakmai gyakorlat
  • Diplomaszerzés/abszolválás utáni szakmai gyakorlat
A pályázatokat kizárólag a NEPTUN-felületen kell benyújtani.
További részletes információ: https://www.elte.hu/erasmus/palyazat/hosszu
Kérdés estén Gilián Lilla kari hallgatói Erasmus koordinátor ad felvilágosítást: outgoing@btk.elte.hu

Külföldi részképzés megvalósítása bármely tudományterületen a Coimbra Group Student Exchange Network keretében

Tanulj tandíjmentesen, ösztöndíjjal a Coimbra Group partnerintézményeinek egyikében!
Nincs a szakodon olyan Erasmus partnerintézmény, ahova szívesen utaznál? Nézz körül a Coimbra Group nívós partnerintézményei között, amelyekkel minden tudományterületet felölelő keretszerződésünk van és keresd meg a leginkább a képzésedhez és szakmai terveidhez illőt.
 
A pályázat leadási határideje: 2022. szeptember 20. 

Erasmus+ mobilitási lehetőségek Európán kívül

Válogass az ELTE Európán kívüli Erasmus+ partneregyetemei közül a tavaszi félévre megmaradt helyekre és utazz az Egyesült Királyságtól Gibraltárig, Kínától Brazíliáig található számos különleges partnerországunk valamelyikébe.
 
A pályázat leadási határideje: 2022. szeptember 20.

Visszatart a koronavírus-járvány? Az Erasmus+ program rugalmas és biztos kereteket kínál a járványügyi helyzetben! Tájékozódj a legfrissebb tudnivalókról a www.elte.hu/erasmus/koronavirusinformacio felületen!
Ha van olyan kérdésed, amire a honlapon nem találtál választ, várunk sok szeretettel a kari tájékoztatók/egyéni konzultációs időpontok bármelyikén! A tájékoztatókról bővebb információ: www.elte.hu/oktatas/nemzetkozi/rendezvenyek
 
Gyere és vágj bele Te is!