Tanulj oroszország-szakértőnek!

Tanulj oroszország-szakértőnek!
02/06

2023. február 06. 15:00

online

02/06

2023. február 06. 15:00 -

online


A Ruszisztika mesterszak online bemutatkozó fórumot rendez az érdeklődő hallgatók számára.

A képzés célja olyan szakértők kibocsátása, akik Oroszország történelmének és kultúrájának ismeretében képesek a gyakorlatban is hasznosítható tudásukat kamatoztatni, vagy jövőbeli tudományos pályafutásukat kívánják megalapozni a ruszisztika MA szakon. 

Ruszisztika mesterszakra egyenes bemenetellel (teljes kreditérték beszámítással) jelentkezhetnek: szlavisztika BA orosz szakiránya, történelem BA, politológia BA, nemzetközi tanulmányok BA.

Kreditelismerési eljárással elsősorban az alábbi szakokról várjuk a jelentkezést: bölcsészettudomány alapképzési szakjai, társadalomtudomány alapképzési szakjai, természettudomány alapképzési szakjai, jogi képzési terület alapképzési szakjai, államtudomány alapképzési szakjai, alkalmazott közgazdaságtan BA.

További információért érdemes ellátogatni a szak online tájékoztatójára, ahol a képzés oktatóitól és hallgatóitól személyesen is lehet tájékozódni.

Kérjük, hogy a kedves érdeklődők részvételi szándékukat előre jelezzék a mezei.balint@btk.elte.hu email-címen, ahol tájékoztatást kapnak az online eseményen való részvétel módjáról, technikai részleteiről.