Sárkányöltöny

Sárkányöltöny
11/29

2022. november 29. 17:00

ELTE BTK Kodály-terem (1088 Budapest, Múzeum körút 4., F épület)

11/29

2022. november 29. 17:00 -

ELTE BTK Kodály-terem (1088 Budapest, Múzeum körút 4., F épület)


Holch Gábor interkulturális vezetési tanácsadó, író tart előadást a mai Kína nemzetközi vállalatairól és vállalatvezetőiről az ELTE Konfuciusz Intézet "Feltámadt sárkány" sorozatában.

Míg a hírszerkesztők bőségesen beszámolnak Kína a nemzetközi politikában és gazdaságban betöltött egyre fontosabb szerepéről, a kulisszák mögé csak ritkán pillanthatunk be. Az előadás során Holch Gábor interkulturális vezetési tanácsadó és ELTE BTK Alumnus a jövő évben megjelenő „Dragon Suit: The golden age of expatriate executives in China” című könyvének tartalmát és elkészültét mutatja be. A szerző a könyvhöz öt éven keresztül beszélgetett Kínába delegált multinacionális felsővezetőkkel, valamint az értük dolgozó költöztető, humánerőforrás és egészségügyi szakemberekkel, coachokkal és így tovább.

Holch Gábor az ELTE BTK filozófia és angol-amerikanisztika szakai után a CEU-n, majd a Bécsi Diplomáciai Akadémián tanult. Néhány év diplomáciai munka után 2002-ben Kínába költözött. 2005-ben alapított tanácsadói irodát Sanghajban Campanile Management Consulting néven, melyet ma is vezet.