Oktatóinkat is díjazták a pedagógusnap alkalmából

2015. június 4-én Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere adta át a pedagógusnapi kitüntetéseket. A Lágymányosi Campuson tartott ünnepségen az ELTE tizenhárom oktatójának kiemelkedő munkáját díjazták. A rendezvényen részt vett Czunyiné Bertalan Judit köznevelésért felelős államtitkár és Palkovics László felsőoktatásért felelős államtitkár is.

"A pedagógusnap lényege, hogy elismerjük a minőségi munkát. Akik ma díjat kapnak, azoknál a szakmai és az emberi minőség összekapcsolódik" - zárta beszédét Balog Zoltán.

A felsőoktatás területén kiemelkedő oktatási, kutatási és nevelési munkájáért, illetve iskolateremtő, nemzetközi szinten is elismert tevékenységéért Szent-Györgyi Albert-díjat kapott Györffy Miklós irodalomtörténész, a BTK professor emeritusa;

Kiemelkedő hatású oktatási-nevelési és gyógypedagógiai munkájáért, valamint a pedagógiai gyakorlatot segítő kiemelkedő tudományos tevékenysége elismeréseként Apáczai Csere János-díjat vehetett át Boóczné Barna Katalin, a BTK Germanisztikai Intézet egyetemi docense.


Szívből gratulálunk!


Forrás és a díjazottak teljes névsora: kormany.hu

2015.06.08.