Mindent a pályázatokról

2022.11.09.
Mindent a pályázatokról
Október 17-én Pályázati Tájékoztató Napot tartottunk a Kar oktatói és kutatói számára a Pályázati Központ és az Innovációs Központ közreműködésével.

A rendezvényt Bóna Judit dékánhelyettes és Plesoczki Mihály, a Pályázati Központ igazgatója nyitotta meg. A köszöntőt előadások követték, melyek során az érdeklődők tájékoztatást kaptak a legfontosabb hazai és nemzetközi kutatási és innovációs pályázatokról, amelyekben a bölcsészettudományok képviselőinek pályázatait is várják.

Az előadásokat a Pályázati Központ, az Innovációs Központ és a BTK Gazdasági Hivatal képviselői tartották, mellettük megosztották pályázati tapasztalataikat a BTK azon oktatói és kutatói is, akik sikeresen vettek részt vagy vesznek részt most is EU-s és hazai pályázatokban. F. Gulyás Nikolett (Erasmus+ Key Action 2), Vida Tivadar (ERC), Juhász Balázs (CERV), Kovács András Bálint (Erasmus Mundus Joint Master), Réthelyi Orsolya (CELSA) és Kiss Farkas Gábor (Lendület) adtak hasznos tanácsokat a jelen lévőknek.

A pályázati tájékoztató nap nagy érdeklődés mellett, jó hangulatban zajlott, a pályázatokat segítő szervezeti egységek és a BTK nyertes pályázói a továbbiakban e-mailen és személyesen is szívesen válaszolnak az érdeklődők kérdéseire.