Kutatók Éjszakája 2021 – Jelentkezés előadónak

2021.06.24.
Kutatók Éjszakája 2021 – Jelentkezés előadónak
Szeptember 24-én szervezik idén a Kutatók Éjszakáját, amelyet várhatóan – természetesen a mindenkori járványhelyzettől függően – már élő/offline eseményként lehet megtartani. 

A tavalyi rendezvény tapasztalatai azt mutatják, hogy látogatói oldalról sokan nagyon örültek az online programoknak, így az esetleges korlátozásoktól függetlenül is érdemes a hagyományos programokat online formában is elérhetővé tenni, illetve online programok szervezésével bővíteni

Felhívjuk azonban a figyelmet arra, hogy a járványügyi helyzet még mindig bizonytalan, és a koronavírus, illetve a járványügyi kormányzati intézkedések / JOKT utasítás felülírhatja a terveket. Tehát számolniuk kell a körülmények megváltozásának lehetőségével is.

Javasoljuk ezért, hogy már a szervezéskor törekedjenek a biztonságos szervezési feltételek (résztvevők számának esetleges korlátozása, védettség igazolása megkövetelése stb.) megteremtésére, szervezzenek minél több szabadtéri programot, illetve készüljenek fel az online térbe való áttérés lehetőségére.  

Jelentkezés

A kutatók éjszakája regisztrációs felülete itt érhető el.
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a feltöltés 2021. június 11. – szeptember 13. között lehetséges. A később feltöltött programokat nem áll módunkban elfogadni.

A programokat kizárólag ezen a felületen keresztül küldhetik a kutatók. Mivel a programleadási határidők ismét egybeesnek a tanévkezdésével, javaslom, hogy akinek módjában áll, szíveskedjen még a nyár folyamán feltölteni programját.

Kari koordinátor: Mózs Barbara (mozs.barbara@btk.elte.hu)

VIDEÓK

A Egyetem egységes arculattal kíván megjelenni a Kutatók Éjszakája 2021. évi rendezvénysorozatán, ezért kérjük a munkatársakat, hogy az előre elkészített videók esetében használják a kari intro és outro elemeket. Ezeket a videószerkesztő programokban tudják az Önök által elkészített videók elejére és végére illeszteni.

Az alábbi táblázatban találhatók a videók elején (intro) és a videó végén (outro) használandó tartalmi elemek. Minden intro és outro elem 4K, Full HD (1080p) és HD (720p) felbontásban is letölthető. 

KUTATÓK ÉJSZAKÁJA VIDEÓK ELEMEI
ELTE BTK intro és outro zip

ADATKEZELÉSI NYILATKOZAT

Az adatkezelési nyilatkozat itt található.