Kutatók éjszakája 2016

Kutatók éjszakája 2016
09/30

2016. szeptember 30.

ELTE BTK

09/30

2016. szeptember 30. -

ELTE BTK


Szeptember 30-án az Eötvös Loránd Tudományegyetem is rengeteg érdekes és izgalmas eseménnyel várja a résztvevőket az ország egyik legjelentősebb tudományos ismeretterjesztő eseményén, például a Karon többek között az archeozoológiával, különleges nyelvekkel és kultúrákkal ismerkedhetnek meg az ide látogatók vagy virtuális sétát tehetnek a középkori Budán és Pesten. 

A Ruszisztikai Központ 6. alkalommal nyitja ki a kapuit mindenki előtt, idén 16 órától az orosz történelem filmbe illő fejezeteivel szórakoztatja a kedves érdeklődőket a Ruszisztikai Központ színe-java. Filmvetítéssel, előadásokkal és kiállítással várnak mindenkit, ami mellett lesz még tea, kvász és pirog is.

Idén tizenegyedik alkalommal rendezik meg az Európai Unió által kezdeményezett programot, amelynek célja, hogy felhívja a figyelmet a kutatói pályára, a műszaki és természettudományok tanulásának és oktatásának fontosságára. A rendezvény ingyenes programokkal, érdekes látnivalókkal és máskor nem látogatható helyszínekkel várja a nagyközönséget.


Az összes kari program itt kereshető.

Időpont: 2016. szeptember 30.

Helyszín: ELTE BTK (1088 Budapest, Múzeum krt. 4., 6-8.)