Kiosztották a Pro Scientia és Mestertanár Aranyérmeket

2019.07.03.
Kiosztották a Pro Scientia és Mestertanár Aranyérmeket
Az OTDT idén is díjazta a tehetséges hallgatókat és a kiemelkedő tudományos tevékenységet végző oktatókat. A Humán Tudományi Szekció résztvevői számára kiadott összes Pro Scientia Aranyérmet az ELTE BTK hallgatói érdemelték ki.

Az Országos Tudományos Diákköri Tanács 1997 óta ítéli oda a Mestertanár Aranyérmet azoknak az oktatóknak, akik a kötelező tananyag elsajátításán túlmutató, tudományos diákköri, szakkollégiumi vagy egyéb önképzési formában megvalósuló tudományos tevékenységének elősegítéséért, kibonta­koz­tatásáért és elismeréséért témavezetőként és a tudományszervezés terén éveken át kiemelkedően eredményes, áldozatos munkát végeztek.

Idén oktatónk közül Kulcsár-Szabó Zoltán és Menczel Gabriella részesült a kitüntetésben.

Az OTDT nagy hangsúlyt fektet a tehetséges hallgatók elismerésére is, ezért 1988 óta díjazza azokat a fiatalokat, akik tanulmányaik során és az általuk választott szakmai területen kiemelkedő teljesítményt nyújtottak, és arról pályamunkák, előadások vagy irodalmi, művészeti és tudományos alkotások formájában számot adtak.

A Pro Scientia Aranyérmet a Kar hallgatói közül Havasi Zsuzsanna, Dobos Barna, Szabó Róbert és Rácz Balázs kapta meg. Ezzel a Humán Tudományi Szekció résztvevői számára kiadott összes Pro Scientia Aranyérmet az ELTE BTK hallgatói érdemelték ki.

Minden díjazottnak szívből gratulálunk!

Forrás: otdt.hu

Borítókép: OTDK facebook