Karunk oktatója a Harmadik Kor Egyetemén

Karunk oktatója a Harmadik Kor Egyetemén
10/26

2016. október 26.

ELTE PPK Aula

10/26

2016. október 26. -

ELTE PPK Aula


A Harmadik Kor Egyeteme őszi szemeszterének következő alkalmán, 2016. október 26-án Bodnár Gábor, a Kar Zenei Tanszékének tanszékvezetője „A költő, a zeneszerző és a »titokzatos harmadik«, avagy a dalszöveg-fordítások üzenete” címmel várja az érdeklődőket. Az eseményen a Zenei Tanszék hallgatói is közreműködnek.

A „Harmadik Kor Egyeteme, ELTE – a tevékeny időskorért” program célja, hogy az Eötvös Loránd Tudományegyetem a főváros támogatásával az idősebb korosztály számára is megnyissa a tanulás lehetőségét. A kezdeményezés célja az aktív idősödés, az élethosszig tartó tanulás és a generációk közötti párbeszéd támogatása és népszerűsítése. Az Egyetem így is törekszik arra, hogy értékalapú és hatékony kapcsolatot alakítson ki szűkebb és tágabb környezetével, s nyitott egyetemi központ legyen. A programot az ELTE PPK, a Budapesti Nyugdíjasok Szövetsége, Az Életet az Éveknek Országos Szövetsége és az ELTE Karrierközpont szervezi.

Az őszi szemeszter óráit kéthetente szerdánként délután kettő órakor tartják a Kazinczy utcai Aulában. A programokhoz előzetes regisztráció szükséges!

ELTE PPK