Fizess idővel!

Fizess idővel!
11/20

2019. november 20. 18:30

Gólyavár, Mária Terézia terem (1088 Budapest, Múzeum körút 4.)

11/20

2019. november 20. 18:30 -

Gólyavár, Mária Terézia terem (1088 Budapest, Múzeum körút 4.)


A pénzügyi tudatosság áll az ELTE Karrierközpont 4 alkalmas, ingyenes kurzusainak fókuszában. Az eseménysorozat keretein belül az érdeklődők közérthető előadásokon keresztül tájékozódhatnak pénzügyi kérdésekről, és hasznos tippeket kaphatnak a személyes költségvetésük kezeléséhez. A következő előadásban az idő és a pénz összefüggéseit ismerhetik meg az érdeklődők.

Felnőtt életünk kezdetén általában sok idővel és kevés pénzzel rendelkezünk, de mindenki a „sok idő és sok pénz” állapotra vágyik. Lukács Krisztián előadásából kiderül, hogyan léphetjük át a fázisokat, ha az elején csak idővel tudunk fizetni.

Lukács Krisztián szerelmese az online marketingnek, analitikának és az adatoknak. Több mint húsz éve vezet informatikai projekteket és csapatokat adatvezérelten. A lezárt vagy eladott cégei mindegyikben kapott befektetést üzleti angyaloktól vagy kockázati tőkebefektetőktől, de a jelenlegi ötödik cégcsoportját önerőből, befektetések nélkül építi Londonban, Los Angelesben és Budapesten. Szemlélete szerint a bolygónk egy piactér, így sokat utazik családjával, valamint cégeket vezet külföldön és itthon is.

Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött!