Fenntarthatóság történész szemmel

2024.03.05.
Fenntarthatóság történész szemmel
Varga Zsuzsanna, az ELTE BTK tanszékvezető egyetemi tanára tartott szakmai vezetést a "CHARM-EU a Fenntarthatóság globális kihívásai" mesterképzésben tanuló hallgatók kirándulásán.

A harmadik évfolyamos élelmiszer, illetve élet és egészség szakirányos hallgatók a szentesi Árpád Agrár Zrt.-t látogatták meg, mely a termálvízre alapozott üvegházi zöldségtermesztés és palántanevelés meghatározó szereplője Magyarországon. A látogatás szakmai vezetője Varga Zsuzsanna, az ELTE BTK Új- és Jelenkori Magyar Történetének tanszékvezető professzora volt, aki az elmúlt években intenzíven kutatta a cég történetét.

A szakmai program elején a cég székházában az Árpád Agrár Zrt. elnöke, dr. Csikai Miklós fogadta a hallgatókat és a mesterképzés ELTE-koordinátorát, Mihucz Viktor Gábort, a TTK Kémiai Intézet  Analitikai Kémiai Tanszék vezetőjét. Az általános bevezető előadás után a szentlászlói és szegvári telephelyen több üvegházat is megtekinthettek a hallgatók, ahol konzultálhattak az ágazati és telepvezetőkkel.

Kirándulás a szentesi Árpád Agrár Zrt.-ben

Kirándulás a szentesi Árpád Agrár Zrt.-ben

0

/

0

0

/

0