Fenntarthatóság történész szemmel
![Fenntarthatóság történész szemmel](https://btk.elte.hu/media/43/9a/bfdc68657dd1ffbb08d5c2727877831332a7ecaf1c560ef74ce69a32b655/szentes-paprika-2-thumb.jpg?v202209270307)
A harmadik évfolyamos élelmiszer, illetve élet és egészség szakirányos hallgatók a szentesi Árpád Agrár Zrt.-t látogatták meg, mely a termálvízre alapozott üvegházi zöldségtermesztés és palántanevelés meghatározó szereplője Magyarországon. A látogatás szakmai vezetője Varga Zsuzsanna, az ELTE BTK Új- és Jelenkori Magyar Történetének tanszékvezető professzora volt, aki az elmúlt években intenzíven kutatta a cég történetét.
A szakmai program elején a cég székházában az Árpád Agrár Zrt. elnöke, dr. Csikai Miklós fogadta a hallgatókat és a mesterképzés ELTE-koordinátorát, Mihucz Viktor Gábort, a TTK Kémiai Intézet Analitikai Kémiai Tanszék vezetőjét. Az általános bevezető előadás után a szentlászlói és szegvári telephelyen több üvegházat is megtekinthettek a hallgatók, ahol konzultálhattak az ágazati és telepvezetőkkel.
Kirándulás a szentesi Árpád Agrár Zrt.-ben
Kirándulás a szentesi Árpád Agrár Zrt.-ben
0
/
0
![](https://btk.elte.hu/media/6c/b0/34e0a083cf12efcf528b7fb1949c0bd6656965eca1bb77f5c10ba04def81/szentes-group-pic-list.jpg?v202209270307)
![](https://btk.elte.hu/media/7e/f7/12eda5c82080c5d4955e8a7dc31a2977cfb69c828bee0ebb50b1f95e8637/szentes-hallgatok-list.jpg?v202209270307)
![](https://btk.elte.hu/media/4b/6c/e0846777a685d6287148a74f1786691f19f1a535c34a2f9e6a7f42f85d9f/szentes-paprika-1-list.jpg?v202209270307)
0
/
0