ERASMUS+ OKTATÓI, KUTATÓI ÉS MUNKATÁRSI PÁLYÁZAT 2020/21

2020.02.11.
ERASMUS+ OKTATÓI, KUTATÓI ÉS MUNKATÁRSI PÁLYÁZAT 2020/21

OKTATÁSI MOBILITÁS

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem pályázatot ír ki a 2020/2021-es tanévre, Erasmus+ oktatási célú munkatársi mobilitási programban való részvételre.
A pályázat keretében 2020. június 1-től 2021. szeptember 30-ig lehetséges a mobilitások megvalósítása.

Az Erasmus+ oktatási célú munkatársi mobilitás a partnerintézmény szakos tanrendjébe illeszkedő előadások, szemináriumok megtartását és a partnerintézménnyel való szakmai kapcsolat további építését támogatja, különös tekintettel az Erasmus+ program tantervfejlesztési tevékenységeire.

A pályázatok benyújtásának határideje: 2020. május 15. Kérjük egyeztessen intézeti/tanszék főkordinátorával! A BTK Nemzetközi Kapcsolatok Irodája az intézetek által rangsorolt pályázatokat fogadja.

A pályázattal kapcsolatos végső döntést a kari javaslat alapján az ELTE Hallgatói és Oktatói Mobilitási Bizottsága (HOMB) hozza meg. A pályázatok eredményéről a HOMB határozata alapján az illetékes kari Erasmus+ koordinátor értesíti a pályázókat, a döntést követő legkésőbb 15 munkanapon belül. A bírálat várható ideje: 2020. június vége. 

Pályázati felhívás az ELTE központi oldalán

ELTE BTK kari pályázati csomag:


KUTATÁSI ÉS KÉPZÉSI MOBILITÁS

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem meghirdeti Erasmus+ kutatási és képzési mobilitási pótpályázatát a 2020/21-es tanévre.A pályázat célja, hogy támogassa az ELTE oktatóit/kutatóit külföldi, hosszabb időtartamú mobilitások megvalósításában, melyek közvetlenül segítik elő az ELTE nemeztköziesítési törekvéseit, nemzetközi rangsorokon elfoglalt helyét, az oktatás és kutatás színvonalát és az idegennyelvű kurzuskínálatának fejlesztését. 

A részletes pályázati felhívás letölthető itt.

Pályázat beadási határideje: a pályázatot intézeti/tanszék főkordinátornál kell benyújtani 2020. február 14-től 2020. május 15-ig. Kérjük egyeztessen intézeti/tanszék főkordinátorával! A BTK Nemzetközi Kapcsolatok Irodája az intézetek által rangsorolt pályázatokat fogadja.

A pályázattal kapcsolatos végső döntést a kari javaslat alapján az ELTE Hallgatói és Oktatói Mobilitási Bizottsága (HOMB) hozza meg.

A pályázatok eredményéről a HOMB határozata alapján az illetékes kari Erasmus+ koordinátor, illetve a központi egységeknél dolgozó munkatársak esetében Németh Katalin nemzetközi koordinátor értesíti a munkatársakat, a döntést követő legkésőbb 15 munkanapon belül. A bírálat várható ideje: 2020. június vége.
A mobilitásokat 2020. június 1-től 2021. szeptember 30-ig lehet megvalósítani.

ELTE BTK kari pályázati csomag:


KÉPZÉSI CÉLÚ MUNKATÁRSI MOBILITÁS

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem pályázatot ír ki Erasmus+ képzési célú munkatársi mobilitási programban való részvételre a 2020/21-es tanévre.

Az Erasmus+ képzési célú munkatársi mobilitás célja, hogy a felsőoktatási intézmények munkatársai munkaterületükhöz szorosan kötődő rövid, néhány napos képzésen vehessenek részt külföldi partnerszervezeteknél, intézményeknél, melynek keretében saját maguk, valamint szervezeti egységük számára is jól hasznosítható tapasztalatokra tegyenek szert, nemzetközi jó gyakorlatokat sajátítsanak el.

A részletes pályázati felhívás letölthető itt.

Pályázat beadási határideje: a pályázatot intézeti/tanszék főkordinátornál kell benyújtani 2020. február 14-től 2020. május 15-ig. Kérjük egyeztessen intézeti/tanszék főkordinátorával! A BTK Nemzetközi Kapcsolatok Irodája az intézetek által rangsorolt pályázatokat fogadja. Kérjük egyeztessen intézeti/tanszék főkordinátorával! A BTK Nemzetközi Kapcsolatok Irodája az intézetek által rangsorolt pályázatokat fogadja.

A pályázatok eredményéről a HOMB határozata alapján az illetékes kari Erasmus+ koordinátor, illetve a központi egységeknél dolgozó munkatársak esetében Németh Katalin nemzetközi koordinátor értesíti a munkatársakat, a döntést követő legkésőbb 15 munkanapon belül. A döntés várható időpontja: 2020. június vége.
A mobilitásokat 2020. június 1-től 2021. szeptember 30-ig lehet megvalósítani.

ELTE BTK kari pályázati csomag: