ELTE Média Alumni Maraton: Újságírás

ELTE Média Alumni Maraton: Újságírás
04/08

2021. április 08. 18:00

ONLINE

04/08

2021. április 08. 18:00 -

ONLINE


Korábbi hallgatók bevonásával indít új sorozatot az ELTE Média és Kommunikáció Tanszék.

Az Alumni Maraton során 5 héten át különböző témákban szerveznek beszélgetéseket, ahol a tanszék egykori hallgatói mesélnek karrierútjukról és értékelik a hallgatók beküldött munkáit is.

Az első esemény során olyan, már végzett hallgatók lesznek a vendégek, akik az újságírás területén helyezkedtek el a diplomájuk megszerzése után. Mesélni fognak arról, hogy mi terelte őket az adott területre, hogy az ELTE mennyire segítette őket az álmaik megvalósításában és megosztják a munkaerőpiacon szerzett tapasztalatikat, de kitérnek arra is, hogy ők hogyan látják a szakma jövőjét és szerintük hogyan tudna fejlődni az ELTE Média az adott terület oktatásában.

Meghívott vendégek: Munk Veronika és Dull Szabolcs, a Telex.hu főszerkesztői, Bátorfy Attila, az Átlátszó által indított ATLO adatvizualizációs projekt vezetője, az oknyomozó portál munkatársa, Szigeti Péter, a 24.hu digitális lapigazgatója, Gergely Márton, a HVG újságírója, a Népszabadság egykori főszerkesztő-helyettese, Magyari Péter, a 444.hu újságírója, Szopkó Zita, az Átlátszó újságírója, és Csatári Flóra Dóra, a Telex.hu újságírója.

A programhoz tartozó Zoom linket a Facebook eseményben teszik közzé.

Az eseménysorozat az ELTE Alumni Központ támogatásával valósul meg.